Nyt sain päivitettyä aamupainoni ja bmi:n ajalleen, elkää järkyttykö... (tiedot löytyy sivupalkista) Siis uskomatonta! Painoin vajaa kk sitten 120kg ja nyt taas tuon verran. :'( itkuhan tässä meinaa tulla! Mutta jotain hyötyä tästä blogista on nyt ollut! Motivaatio on lisääntynyt tai ainakin halu laihtua (sama asia?) Mies kysyi aamulla että syönkö lihapiirakan aamupalaksi, hän kun oli sellaisen jo syönyt ja sanoin heti että en, että tee mielummin leivät niin ne ei ihan niin paljoa lihota! ja se mansikkapannarikin oli siel jääkaapis... voi voi. toivon hiljaa mielessäni että mies söisi sen sieltä pois ja nopsaa (hän on jo osan kuullema aamun myötä syönytkin) Luette varmaan et mun mieshän on kova syömään, se on totta mutta hän pudotti toss pari v takaperi parissa kuukaudessa 107kilosta sinne 87kiloon ja paino on pysynyt likipitäen samana, välillä alempana mutta ei ollenkaa ylempänä.

Tänään on siis uusi taistelu päivä.. mitä söisin? Tuossa erään bloggaajan kanssa olen jutellut siittä että kun salaattia pitäisi syödä mutta en kuitenkaan syö. Miksi? Koska se on kallista, ainakin nyt taas.. mutta niin mitenkäs oli niiden karkkien kohtalo? Jos ne jättäisi sinne hyllyyn ja ostaisi sen sijaan niitä salaatteja ni olisko ne sit kuitekaan enään niin kalliita? Mikä apu niistä olisikaan? voi kun saisi tuollaiset lauseet hokemaan mun päähän kauppaankin..

Kesä tulee... en siis halua pelotella, tuumasin vain. Ja ei oo pitkä aika kun taas on pakko käyttää t-paitoja yms kun ulos menee kun on niin kuuma. Ei saa peittää itseään paksulla takilla.. taas menee varmaan se kuukas kaks että totun itseeni ja sit onkin kesä mennyt :/ Ellen nyt oikeasti tee jotain asialle.. kuten pudota sitä painoa nyt vihdoinkin, kuten tarkoitukseni on jo jonkun aikaa ollut. En tarvitse mitään ihme dieettejä tai tabuja. Luulenpa että riittäisi vain kun syön paremmin,vähemmän,useammin ja kuntoilisin ja liikkuisin. Eikös se olis jo siinä? enkö näiden avulla pääsisi hyvin alkuun? Jos vaikka sit joskus saisin taas jälleen kerran tehdä vatsalihas liikkeitä loppuun asti ekä niin ettäh hyvä kuin pää irtoo lattista :/ Hävettää ihan miten olen itteni tähän pisteeseen päästänyt.

Mutta kiitos teille jotka nyt tuette minua, tuen teitä myös! ja aina mielelläni otan vastaan uusia tuttavuuksia! :)

Nyt jos harkitsis että meniskö kuntopyörän luo vai tekemään kortteja... hmm...

kuntopyörän luo? Olis varmaan järkevin vaihtoehto, eikö totta?

mutta mukavaa päivän jatkoa teille!

terkuin

Miiuska