Tuollainen herkullinen nami nami nami nami jäätelö meni äsken kurkustani alas-

Kaduttaako?

Arvaa vaan!! herkullistahan tuo on- nyt on tullut aivan liian usein syötyä tuota- olen koukussa! jos voisin syödä pähkinää ni ton tilalla olis snicersi-

Jos yhtää haluaisin puolustella ni on toss vähempi kaloreita kuin tyyliin jossakin karkkipussissa.

mut se ei ole selitys eikä mikään-


Arvatkaas vielä että kuka veti tota samalla kun katsoi huippumallihaussa ohjelmaa ja haaveili et kumpa joskus ittekkin olis laiha-

MINÄ!!!!!

Olen taas siinä tilanteessa että jonkun pitäis nostaa mut äkkiä pois täältä kuopasta ennenkuin TAAS ollaan siellä huippulukemissa tai teen ennätyksen! Mä en ymmärrä minne ne mun ajatukset tästä laihduttamisesta aina katooa! ensin ajattelen toista ja yht äkkiä ajatus muuttuu ja unohdan täysin- vai unohdanko?

Otin googlen apuuni jos vaikka se auttaisi

hakusana: laihdutusvinkkejä

ja tässäpä jotain mitä nyt tässä löydän sieltä-


TÄÄLLÄ on tälläistä:

TOP 3

2.) Ota Yksi Askel Kerrallaan

Aloita kiinnittämällä huomiota mitä syöt. Rajoita rasvojen ja karamellien syömistä ja lisää pikkuhiljaa hedelmien ja vihannesten määrää dieettiisi. Kun saat tämän pikkuhiljaa hallintaan, aloita liikkuminen. Jos et pidä liikunnasta tai se tuntuu vaikealta, kokeile aluksi vain 15 minuuttia päivässä – ei enempää. Sitten lisää pikkuhiljaa puoleen tuntiin päivässä viikkojen kuluessa. Muista, että liikkuessasi poltat kaloreita etkä syö! Liikunta on myöskin helpompaa jos koitat löytää jonkun lajin josta nautit tai voit samalla vaikkapa kuunnella musiikkia ja miettiä jotain sinulle tärkeitä asioita tai vain nauttia ulkoilmasta.

10.) Käytä Pienempiä Lautasia

Käytä pienempiä lautasia systemaattisesti – näin huijaat itseäsi että syöt enemmän.

20.) Kuntoile Lyhyt Hetki Herättyäsi

Jos pystyt kuntoilemaan kotonasi herättyäsi edes muutaman minuutin ajan, se on hyväksi koko päivää ja vartaloasi ajatellen. Aineenvaihduntasi lähtee käyntiin ja aamupala maistuu paremmalta. Vatsalihasliikkeitä, punnerruksia, kuntopyörää, aerobic-videota, mitä tahansa – aamu on mitä mainiointa aikaa näille.


Ja sitten TÄÄLTÄ

jotain poimintoja-


  1. Käy ennen aamupalaa ulkona kävelemässä tai juoksemassa. Yön aikana energiavarastosi ovat tyhjenneet ja elimistösi polttaa rasvaa tehokkaammin.
  2. Yhdistä edellinen vinkki tähän: Älä syö ennen nukkumaanmenoa mitään.


TÄÄLLÄ on kans jotain aikalailla-

TOP 3

Aamulenkki ennen aamiaista

Käy aamulenkillä tai -kävelyllä aamuisin ennen aamupalaa. Rasvanpoltto on tehokasta aamuisin, koska tyhjällä mahalla elimistö alkaa heti polttamaan rasvavarantoja. Elimistö on ehtinyt yön aikana polttaa ylimääräiset energiavarat pois. Jos syöt aamulla ennen lenkkiä, elimistö alkaa polttamaan juuri syömääsi ruokaa pääsääntöisesti ensin. Lenkin jälkeen voi vielä odottaa tunnin ennen ruokailua, koska elimistö jatkaa rasvan polttoa lenkin jälkeenkin. Muista kuitenkin juoda paljon vettä ja käytä järkeä, ettet kuukahda lenkkipolulle. Jos on syötävä pikkupala ennen lenkkiä, niin syö ilman muuta.

Nuku riittävästi

Säännölliset elämän rytmit auttavat pitämään painosi kurissa. Muista, että laihdut myös nukkuessasi ja et ole silloin tunkemassa ruokaa jatkuvasti suuhusi. Samalla mahalaukkusi tottuu nukkuessasi pienempiin ruokamääriin. Iltasyöpöllä on aamullakin hirveä nälkä!

Lopeta iltasyöpöttely

Jos haluat laihdutustuloksia nopeammin, niin lopeta heti alkuunsa iltasyöpöttely. Älä syö ollenkaan ruokaa enää kello 18-19.00 jälkeen. Kaikki herkut, sipsit, ruuantähteet ja leivät pannaan. Näin elimistö ehtii kuluttaa paremmin päivittäisiä energiavarastoja illan ja yön aikana. Nälän tunnetta voi yrittää karkottaa veden juomisella. Muista kuitenkin syödä normaalisti päivän mittaan ja nauttia vitamiineja. Mene myös ajoissa nukkumaan.

Mahalaukkusi saattaa alussa "huutaa hoosiannaa", mutta pikku hiljaa näläntunne helpottaa, kun mahalaukkusi pienenee ja tottuu pienempään ruokamäärään.


TÄÄLLÄ on mielestäni kans aikahyviä vaikkakin vain toistoa edellisiin.

Top 5

1. Arvioi ruokailutottumuksesi. Syötkö myöhään illalla, naposteletko kokkauksen lomassa tai päätyvätkö lasten ruoan jämät sinun suuhusi? Mieti tapojasi ja huomaat helposti muutaman tavan, jotka pois jättämällä säästyt monelta ylimääräiseltä kalorilta.

6. Muista annoskoot! Kiinnitä huomio annoskokoihin ja muista, että ennen kuin santsaat ruokaa lisää, odota 20 minuuttia. Tässä ajassa aivot ehtivät saada viestin kylläisyydestä, eikä sinun välttämättä tarvitse ottaa ruokaa lisää. Kulhot ja kattilat kannattaakin antaa odotella hellan äärellä, eikä ruokapöydässä, josta sitä on helpompi ottaa lisää.

7. Syö hitaasti. Syö ruokasi hitaasti ja rauhallisesti pureskellen ja nauti ruoan mausta. Laita haarukka lepäämään palasten välissä ja nauti vettä ruokailun aikana.

8. Unohda iltanapostelut! Iltanapostelut ovat tavallinen syy ylimääräisiin kaloreihin. Mikäli maha kurnii vielä illallisen/iltapalan jälkeen, yritä tyydyttää nälkäsi esimerkiksi kalorittomilla juomilla. Pahimpaan makeanhimoon voi kokeilla kovan karamellin imeskelyä. Myös hampaidenharjaus päivän viimeisen aterian jälkeen vähentää houkutusta naposteluihin.

Pelkällä aterioinnin suunnittelulla ei kuitenkaan kiinteydy, joten ota urheasti tavoitteeksesi harrastaa liikuntaa ainakin 2-3 päivänä viikossa. Hyötyliikuntaa karistaa kiloja huomaamatta, aerobinen liikunta lisää kalorinkulutusta ja painoharjoittelu kiinteyttää kroppaa. Muista siis tasapuolisuus!



Tossa nyt olis jotakin- aika hyviäkin. Vaikka noidenhan oikeasti pitäis olla itsestään selvyyksiä. Mutta jospa noita nyt viel lukis ja yrittäis saada ne iskostettua päähän-

Huomenna meenkin allekirjoittamaan harjoittelupaikka sopparin- ja ilm maanantaina aloittaisin. Siin tuliski sit joka päivä 2km kävelyä- 1km on työpaikalle+töissä liikkuminen.

Jospase nyt lähtis tää homma rullaamaan?

ja juu puntari ei oo nähny mua taas vähään aikaan :/

terkuin Miiuska