PÄIVÄ 2

Väsyttää, väsyttää.. aamulla olis voinut jäädä punkan pohjalle :/ Tuntuu vähän siltä et ei oikee jaksais yhtään mitään fyysisesti. Henkisesti tekis mieli tehdä vaikka mitä. Aamupalaksi taas nappasin mocca pirtelön, NJAM! <3 mustaa kahvia ja kurkkua n.100g josta tyär nappas pienen loppu pätkän itsellen, hih :) ja toss lounaaksi söin sen tomaattikeiton veden kera. Toi vesi alkaa kohta tulla korvista ulos.. helpottaako toi missään vaiheessa? siis se että se veden juonti ei tuntuis niin väkinnäiseltä? Nyt harkihen et meenkö tästä unille vai sohvalle kattoo tv:tä.. olis illemmalla,ruoan jälkeen tarkoitus lähtee pikku lenkille kaupoille ostaa lisää porkkanaa yms. Mut jos vain voimat riittää. Ihana ilma kyll olis :)

Aamulla ja toss päivemmäll kävelin alakerrassa edestakaisin jotta edes vähän tulis tälle päivälle käveltyäkin :D sit meniki mukavasti tunti ennen lounasta Emmerdalen parissa, se kun jäi eilen katsomatta kun mies katto pelin.

Tässä yrittäny pohtia et mitenhän tän sais rutinoitumaan tän nutrauksen, kun tää on kuitenkin aikamoista palloilua ton syömisen kans kun normisti en syö 5kertaa päivässä, norm syön 3kertaa ja juon vettä hirmu vähän. Tuntuu viel jotenkin väkinnäiseltä tää oleminen.. mut kai se sit rutinoituu ajan kanssa? Onhan 3viikkoa aika pitkä aika. Melkein kuukausi..

"Ilkee" vain kun menee juuri synttäreitteni päälle ja vannoin etten repsahda tän dieetin aikana. Silloin mua tullaan kyll koettelemaan aikalailla. Mut sinnekkin on onneks pari viikkoa aikaa.. 1.6. Mut ei varmaan kauheesti kannata sitä alkaa stressaa etukätee.. antaa ajankulua. Luulis että opin täll välill jotain ;) Esim sen et mitä hyötyä tästä on.. kun katson aamuisin puntariin. tänään olin 0,3kg kevyempi ;)

Mut nyt jos menis miehen kans neuvottelemaan tulisko hänkin päikyille.. palataanhan taas :)

Terkuin Miiuska