PÄIVÄ 4

Moikka moi taas! se ois taas selonteon hetki :) 

Elikkäs, Neljäs päivä onkin lopuillaan. Ja aina vain paremmalla fiiliksellä :) Mukavasti jaksaa piristää lukemat aamu puntarissa ;) Ne laitan sitten listana torstain viikko punnitus päivitykseen niin näette kuinka nää kilot karisoo. :)

Tänään aamulla ei laisinkaan ollut nälkä, hyvä! Ja samat jutut söin aikalikipitäen samassa järjestyksessä kuin aiemminkin. Aamulla lajittelin 5 nippuihin noi kaikki nutrilett tuotteet. Siis jokaiseen erimakuja eri päiville.. mut hassua vain että jos en olisikaan niputtanut niitä ni olisi tullu aika sopantäyteiset vikat päivät.. ja moccamaiset :D Mä kun syön siis 3pirtelöö ja 2soppaa päivässä. Mut onneks ajoissa niputin ni sain noita suklaa ja metsämarja pirtelöi sinne loppu päähänki. Joinai päivinä joutunee vaan sit syömää samaa parii otteesee. Mut pointtihan se tärkeä on :) täytyy vain sitten yrittää maustaa niti eri tavalla niin ei ala maistua puulta.

Päivällä kävimme taas siistimässä pihaa, haravoimassa ja toimme kalusteita pihalle. Huomenna olis viel vähän haravoitavana. Tuuli vaan tahtoo aina puhaltaa kaikki jo haravoidut lehdet takaisin paikoilleen joten haravoiminen täytyy aina lopettaa sitten kesken ja odottaa "rauhallisempaa" päivää. Mut haravoiminen sujui hyvin. Nyt ei ollut lähesekään niin kova nälkä sitten kuin aiempina päivinä. Liekkös se nyt sitten helpottaa ja nälän tunne alkaa kadota :) Myös kovaa väsymystäkään ei liiemmin ole ollut. Aika helpolla olen päässyt kun mitä olen kuullut ja lukenut että saattanut tulla pahoinvointeja, kovia pääkipuja yms yms. Mutta asiaa varmaan helpottaa se että ennen dieettiä jo söin aika kevyeesti. Esim iltapalallakaan en enää syönyt kuin vain kevyen rahkan.

Mies osti tänään mässyä. Lupasin ne hälle kun halusi niitä napostella kun katsoo jääkiekon. Kovasti hää kyseli että oonko varma että pystyn olemaan erossa ja että eihän tee pahaa. Ei ne onneks tee :) Het ku tulee mieleen et voi että, kyll mä yhden ni mieleen heti välähtää tämä dieetti, ja että en saa! Ihan kuin se mässy nyt olis jotain huumetta, tappavaa :D hihii..


Mut se tältä päivältä :) Palataanhan taas :)

16päivää vielä :D

-Miiuska