täällä taas, hip heijjaa!

En oikee tykkää täst vuodatuksesta. Toisen bloginikin siirsin tonne bloggeriin kun se tuntuu jotenkin kätsymmältä. Tätä en nyt jaksa ainakaa toistaiseksi siirtää.

Mut mitäkö mulle kuuluu..
Sellaista et nyt oon tehnyt asioiden eteen jotain, meinahan keskiviikkona tein mieheni kanssa vuoden sopimuksen kuntosalille sellaiselle miss on kaikkee mahdollista ja paljon eri jumppia. Tosin, en oo ku vast kerra siel käyny ja kävelin 5 vauhdilla (kuullema se mikä norm ihmisen vauhti on) ja 7 asteisella ylämäellä- liekkö 7% mäki? en tiiä..

Muuten sit en saanutkaan koko v loppuna itteeni sinne! :/ ei kiva ei mut kävin kyll lenkillä! eilen jopa mässäsinkin "vähän" kun sovimme miehen kans sillo viikolla et Lauantaisin on karkkipäivä jos haluaa ja sen eteen on liikuttava! eikä muttia!
Kävelimme sittarille ja ostimme sielt ruoat,perustarpeet ja sit lapsille jotai hello kitty keksejä ja auta armias kun erehdyin niit maistamaan ja mies maisto myös!! suklaa päällysteisiä jotain nami nami keksejä! sillon meit vietii ja lujaa takas kauppaan! olihans entää irtokarkit tarjouksessa!! oli himppu huono omatunto kun ne maksoin ja viel matkall kotiin- sit unohtu ja söin pussin tyhjäks hyvill mielin mut arvatkaas kui sen jälkee kävi- sit oliki huono omatunto! miksi piti mennä takaisin ja varta vasten just niie takia?! just olin aiemmi kaupas tuskaillut kun ei mikään mahdu päälle! en löydä salille edes kunnon housuja!! kaikki kun olettaa ettei tälläinen pläski akka salill käy ni eihä niil tartte sali kamppeit valmistaa!! ei ainuttakaan XXL vaatetta löytynyt treeni vaate puolelt ja emmä ny jumantsuikka paa mitää college housuja jalkaani salill! siin tulee kuuma ja ahistava olo! mut häll välii :/
Plaah-

Eikö oo kumma?

Tänää sit käytii Ideaparkis ku mies kävi ettii sisäpelikenkiä salille. Mä kattelin joka ikisest, joka himskatin urheiluliikkeest mitä sielt löytyy ja minimanist niit housui ni EIH! ei ainuttakaan! siis kyll siel XL:llää on ja toki XSindecision mut ei XXL:llää. No joo miesten puolell varmaan olis ollu mut ei tietenkää naisten...... en ihan ilkiä miesten kuteita vetää päälleni, sen verran on kuitenki itsetunto kohdillaan.

Miten teill muill on? Löydättekö vaatteita?

Samoiten! mä oon yrittänyt ettiä urheiluliivejä!! ja joo, oha noit pilvin pimein! mut jos haluut ison ko'on liivit eli siin vaihees niie valmistaja on joku laatu firma ni hinta huitelee siel 50-60€:n hinnois! ei kiitos! samoiten kun en perus liivejäkään löydä!
Btw. kävin jopa toss kk sitten ideaparkin liivi liikkeessä- ei ainuttakaan hienoa ja kunnon liiviä ollut oikeassa ko'ossa. Hassua kun suomessakin on niin paljon ylipainoisia tai muuten iso rintaisia ni silti vaatteet ja liivit suunnitellaan VAIN hoikille tikkuloille! RÄYH!
Vähä riepoo! täytyy kokeilla onnee ja laittaa äkäiset viestit noill urheiluliikkeil ja kattoo mitä ne sanoo! saisko niie valikoimii isojenki naisten vaatteita! Kiva tsemppi meill noilt urheiluliikkeilt ku ei niil oo meill ees vaatevalikoimia!

Et joo- treenaa kotona verhojen takana eka se vuos ja sit ku oot XS kokoo ni voit tulla meilt ostaa kuteet ja mennä salille?!

joo- nyt voisin vaijjeta. Avasin taas sana arkkuni. Pahoittelen.
Mut näihin kysymyksiin ja mietteisiin! palaillaan ja tsemppiä jokkaiselle!

-Miiuska-

Edit. Siin nyt lähti sitten 8 liikkelle valitukset/kyselyt. Lähetin myös parille isommalle ketjulle viestiä k.o asiaan liittyen.
toivottavasti en ollut liian kärkäs! :/ ja saisin jotain aikaankin! meinaa et joku liike edes kuuntelis, tekis asialle jotain!