Moi,!

Mulla on pudonnu 1viikon ja 5päivän sisällä n.3kg. Olis kai pudonnut enempikin mutta nesteiden kanssa jouduin säätämään. ensin join väärää ja liikaa, sit join vain liikaa ja nyt kun vähensin nesteiden määrää 1l-1,5l niin paino alko taas pudota. Kivennäisveden hylkäsin kokonaan.
Asia muuten jonka huomasin.. Olen lakannut puremasta/repimästä kynsiäni! ennen kynnet oli aina kauheen kuntoiset ja rumat,lyhyet mutta nyt ne on saaneet rauhassa kasvaa. onko muilla tätä? Olen myös reipastunut huomattavasti, lainatakseni sanoja jotka sanoin miehelleni:
-Tunnen itseni taas naiseksi, intoa löytyy taas laittaa itseäni. tukkaa yms. Korujakin löytyy, niitä ei ole moneen vuoteen ollut. En ole enää mikään lihapulla joka häpeää itseään ja pukeutuu telttoihin piiloon.

Himoja ei oikeastaan liiemmin ole. Välillä jotain pientä mutta ihan hyvin pystyn olemaan vieressä kun mies syö karkkia tai herkullista ruokaa.

..Pari iltaa taakse päin oli dieetin ajalla vaikein päätös! Mieheni teki aivan mahtavan tuoksuista ruokaa töihin evääksi ja siittä olisi riittänyt sen verran että olisin voinut vähän "maistella". Taistelin itseni kanssa koko illan kunnes ratkaisin asian.

-Jos puntari näyttää sen mihin olen nyt vuojen alusta tähdännyt. EN SYÖ, ja jos se ei vieläkään ole pudonnut alle sen 120kg niin saatan syödäkki.. (syy miksi päätin näin on että koko tän dieetin ajan on paino liikkunut jojona edes takaisin, päättämättä mihin suuntaan se menee, ja toivo dieetin suhteen alkoi jo hiipua)

Puntari näyttä 199,8kg. (EDIT, SIIS 119,8kg) PITKÄSTÄ AIKAA! ja sama oli myös sitten seuraavana aamuna! Olin todella onnellinen ja hihkuin ja hehkuin! Motivaatio vain kasvoi entisestään kun kova työn jälkeen pääsin vihdoin alle tuon maagisen lukeman. Ja rankkaa oli ja yhtä rankka rutistus tulee seuraavaan etappiin.. 115kg!


Musta kahvikin maistuu :) Hommasimme uuden kahvin keittimen ja parempaa kahvia. Braziliaa:) Ennen oli x-tra ja kahvin keitin oli jo niin kalkkeutunut että jouduin keittämään veden kattilassa ja kahvin keittimen suodattimen läpi pannuun.

Tuosta kalkkeutumisesta..

Minulla oli suurin piirtein vuojen alusta sellainen ongelma että aamuisin mulla meni AINA, siis ihan AINA maha sekaisin aamupalan jälkeen. syytin lihavuuttani! Kunnes ennen tätä dieettiä olin vanhempieni luona ja appivanhempien luona yötä perättäisinä öinä ja ei kummassakaan paikassa maha mennty sekaisin ja keskustelin äidin kanssa ja äiti tuli siihen tulokseen että keitin on kalkkeutunut liikaa ja kokeilla tuota erikseen veden keittämistä jne. JA maha on toiminut moitteettomasti! Ihanaa! Ties mitä myrkkyjä elimistöön on sen keittimen vuoksi joutunut :O

Tämmöinen "pika" päivitys nytten :) Huomenna aattelin nappasta kuvat itsestäni jos huomais muutoksen paremmin. Onhan noit kiloi jonku vert puonnu :)

mut nyt töllöö hetkeks kattoo :) Moikka!

-Miiuska