Rankkkaa on, rankkaa on.. en voi muuta sanoa. Miten voi olla näin riippuvainen karkista/suklaasta? Mulla on ihan hirveät himot.. Taas yritän selitellä ett voisinhan mä vähän, polinhan tänään tunnin kuntopyörällä ja sillä kerty matkaa sen ihanat 21km. nii.. miks heittäisin hukkaan kovan työn?

Huomasin muuten että kuntopyörällä polkeminen sujui huomattavasti mukavemmin kun kuuntelin mp3:sta ja omia lemppari biisejä. Yksikin biisi kesti 6min ja jotenkin sen mukana huomaamattaan tuli koko ajan polettua n.22.7 tunti vauhdilla. Ihan hyvin :) Tosin kiusakseni siittä loppu akku ja nyt sen tossa koneessa kiiinni latautumassa huomista varten tai kenties polen vielä tänään jos se veisi noi himot pois.. oikein ärsyttää! En saisi nyt retkahtaa kun niin hyvin meni viime viikkokin..

vieroitusoireita, karkista.. sanoisinko jopa... :/ Tuskallista..

arhg!! jääkaapissa ei oo mitään mikä sen himon veisi pois. Lapsetkin söi juuri viimeiset porkkanat ni sellastakaan nyt sit löydy avuksi eikä kukaan jaksa kauppaan enää lähtee. Maltettava varmaan nyt vain iltapala hetkeen, sit kun lapset menee nukkumaan ja otettava kevyt jugurtti. Ei se muu auta.. hieman jo hiukookin..


tää kirjoittaminen auttoi taas ehkä vähän, ihanaa kun tänne voi vain tulla purkamaan oloaan ja samalla se helpottaa. Hassua, eikö totta :) 

mutta nyt menen taas alas laittaa lapsille iltapalaaa miehen kans ja sit unille :)

Hyvät yöt teille :)

Terkuin Miiuska