Heipsan!

On taas jokunen viikko vierähtänyt- nyt on kieltämättä ihan hyvät syyt etten tääl olekkaan käynyt ;) en ole vain jaksanut koska olen rehkinyt painoni eteen ja viime torstaina (punnituspäivänä) painoni oli kuin olikin 118,9kg ja vyötärö oli kokonaisuudessaan kaventunut jo 3cm. Ihanaa :)
Pyrin liikkumaan joka päivä ja herkut on vaan sallittu lauantaisin- kohtuudella.
Ja ruokavalio on terveellinen.

Nyt varmaan pitäis muuttaa jo blogin otsikkokin, miiuska ja miiuskan pysyvä elämäntapa ;)

Käyn salilla- juoksumatolla, crosstrainereilla, portailla ja kuntopyörillä.
Jumpissa- Bodycombatissa toistaiseksi. Zumbaa tms ois kans aikomus mennä.
Ja lenkillä näiden kaikkien lisäksi aina vaan kun kelit sallii :)

Tänään kävin salilla ja kulutin huimat 870kcl ainakin- laitteiden mukaan :)  jonku puoltoist tuntii yhteensä olin salilla.
+et salille ja kotiin tulee yhteensä matkaa 2km.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mutta että kun on jotain hyvää- on toki aina jotain huonoakin.
Vasen polveni on alkanut reistailla. Polven ulkosyrjällä kun on sellainen kuoppa ja siin alhaal sellainen luumöykylä, oiskohan sääriluun alkupää? ni se kipeytyy pahoin kun olen liikkunut. On aika arka useita päiviä-

ja toinen huono on se että oikeassa kyljessä tulee aika ajoin liikkuessani kovia kipu pistoksia. Aattelin aiemmin sen johtuvan sappikivistä mut eipä taidakkaan olla koska kipu heltyy jso pysähdy, hengitän ja jos juon. Eli luultavemmin on kyse jostain keuhkoista tms alueelta.

Meen noiden vuoksi viimeistään parin viikon päästä lääkäriin keskusteleemaan etä mitähän teen. sanoi mull viikolla puhelimes hoitaja et nyt vaan sit vähän rauhallisemmin ja kun sanoin etten halua lakata liikkumasta niin sanoi että ymmärtää ja toivoo vain parasta ja sanoo et ottaa niilt kohdilt kevyemmin kun voi.

toi bodycombat ei oo kyll sielt kevyimmästä päästä mut mut.. hih :) pakko siel on kuitenki käydä. Onko sulla kokemusta siittä? se on vähän niinkuin eritaistelu lajien yhdistelmä- siin on lyöntejä, potkuja, hyppyjä tms.
Mukavaa ja saa kyll hien virtaamaan!

esim youtubesta löytyy hyvä esimerkki jos kiinnostaa.



mut tälläist täll kertaa :) mukavaa ja oikein tsemppavaa jatkoa kaikille!

-Miiuska