Moikka Moi!

Aluksi haluan ekrtoa että tänään näytti aamu puntari 122,7!! eli alle 123kg, jeij :)) Ihanaa!

Ja toinen ilouutinen, en eilen tahtonut uskoa todeksi ja en siittä sit kirjoittanut tänne mutta tänään oli jo pakko uskoa..

Hain viime viikolla nutrilettin testi-ryhmään kaksplussan sivuilla ja eilen oli tullut tälläinen sähköposti:

"

 

Hei!

Hait viime viikolla mukaan Nutrilett-testiryhmään ja onni on nyt suosinut sinua eli sinut on valittu mukaan testaamaan Nutrilett-dieettiä.

 

Kyseessä on siis kolmen viikon Nutrilett erittäin niukkaenergiainen dieetti, jonka aikana saa syödä vain Nutrilett –jauhepusseja sekä lisäksi voi syödä vihanneksia, jos haluaa jotakin pureskeltavaa.

 

Testiryhmään kuuluu raportointi keskustelupalstalla sekä loppuraportin tekeminen dieetin loputtua. Saat ohjeet näihin toisessa sähköpostissa.

 

Lähetämme Nutrilett-tuotteet sinulle postissa tällä viikolla. Saat mukana myös ohjeet......."

Ja tänään oli postimies käynyt ilmeisesti koputtelemassa ovelle mutta olimme päiväunilla ja ovikello ei toimi joten emme tienneet asiasta kuin vasta sitten kun hain illemmalla postin. ja postin joukossa oli posti lappunen :) Illemmalla haimme postista paketin joka paino mukavat 5kg ja sisälsi erinlaisia nutrilett tuotteita :) Tästä alkaa tämän mamman tiukka kuuri :) (nappaan vielä myöhemmin kuvan siittä mitä syön näiden 3viikon aikana) Innolla jo odotan että pääsen aloittamaan. Sielt nyt pitäis tulla toinenkin sähköposti jossa ilm sit kerrotaan koska tämän voi aloittaa yms muuta informaatiota :)

Muuten uskon että tää tulee menemään hyvin mutta harmillista vain että aamulla ei saa kahvin kanssa juoda maitoa :D Mut kaippa siihen tottuu, onha se sen väärtti kuitenkin :)

Tein tälle nutrilettille nyt oman kategoriankin että sieltä on sitten helpompi seurata tätä :) Voi että, oon kyllä niin iloinen kun pääsin mukaan.

Nyt vain odottelemaan :)

Iloisin terkuin ja isoin Tsemppauksin! Miiuska

 

Edit, tässä kuvaa kyseisestä paketista...

Hieman lähempää ohjeet.. :)