PAINO: 125,8KG!! (poikkeuksellisesti punnitus tänään koska olimme eilen sunnuntaina vielä hotellissa jossa ei ollut puntaria)

Niiin se vain viime viikko hurahti. Koko viikko meni taas kerran.. sinne jonnekkin. Yritystä ei ollut laisinkaan! Myönnän.. Karkki oli taas alkuviikosta hyvä kaveri kanssani ja torstaina tein lettuja ja nekin oli aika hyvää pataa kanssani Pejantaista-Sunnuntaihin meni lapset vanhempieni luo yökylään jotta saatiin miehen kanssa omaa aikaa. Vietimem tuon ajan hotellissa ja söimme kumpanakin aamuna oikein tukevat ja ihanat aamupalat (sisältyivät hintaan) Joten sitä syötiin sit oikein kunnolla, hinnan edestä ellei vähän jopa ylikin. Oli puuroa (en syöny),munia (söin yhden kumpanakin aamuna) munakokkelia(en syöny) lihapullia ja nakkeja (en syöny) jotain silli tms salaatteja (en syöny) Jugurtteja,myslien,murojen ja hillojen ja marjojen kera (söin) Leipää erinlaisia (söin, vaaleaa) kinkkua (en) meetwurstia (kyllä),kalkkunaa (en) Juustoja oli monenlaisia (söin) Salaattia(söin) kurkkua (en, koska ei ollut kuorta otettu pois, muutoin oisin) Suolakurkkua(en) Kahvia(kyllä) mehua(kyllä) maitoa(kyllä) muffinsseja(KYLLÄ!)... Et en ihan tainnut sen terveellisemmän mukaan mennä... mut harvoinpa noista saa nauttia.. no mitäs me muuten sit syötii.. Hmm.. perjantaina käytii buffassa, myöhemmi käytii syömässä tulisia siipiä aurajuustokastikkeen kera (OLI MUUTEN HYVIÄ!). sitten haettii "iltapalaks" puoliksi pitsa. Lauantaina syötiin vaan päiväll yhdet pienet lihapiirakat kahvilassa kahvin kera ja iltapalks syötiin omat pitsat. sunnuntaina kunnon aamupalan jälkeen syötiin vanhempieni luona muussia ja kalapuikkoja. Mutta voitte uskoo sisi et tuli syötyä! JA kun noiden lisäksi olimme Kalppiksen hyviä asiakkaita ja kävimme siellä pariin otteeseen ja kaupoistakin sattu aina mukaan suklaata... :/ Jokin ihme että kiloja kerty noinkin paljon?! Mutta, on tässä kuitenkin yksi iso MUTTA

Se mutta onKyllästyimme lopulta siihen syömiseen, ei enää laisinkaa tee mieli karkkeja yms. Joten sinällään ehkä ihan onnistunut reissu. Ja motivaatio on nyt korkeimmillaan kuin koskaan!

Tänään poljin kuntopyörällä: 14km 410kcl ja n.45min ja sitten hetken mieheni puntilla "leikin" (yht 3kg) (kun sitten lopulta muistin mieheni puntin johon voi pieniä eri painoisia levyjä vaihtaa/lisätä) Et ihan hyvin :) aamupalalla söin vain yhden kokonaisen reissumiehen, kinkun ja kurkun kera ja beceliä oli leivänpäällä :) Eikä muuten tee mieli karkkia YHTÄÄN! Ja vettäkin oon nyt juonu sen 7dl ainakin.. :) Miltäs kuulostaa? Jokohan sunnuntaina puntari näyttäis mukavempaa lukua?

Kevättä odotellessa..

terkuin Miiuska

 Edit: klo 13:50. USKOMATONTA! Onhan tost kuntoilusta ilm jotain hyötyy... ennen ei oo tähä aikaa ollu nälkä kun aamupalan oon syöny siin 9maita. Mut nyt on kauhee nälkä! Kurnii koko ajan.. eli varmaan vois mennä nappaa banaanin miehen kans puoliks... :) Ompas hassua... I feel hungry!