Moikka moi!

Pääsimme sopuun, tai minä pääsin itseni kanssa. sovimme ensin eilen illalla/yönä miehen kans et jos ei ostetakkaan mitään herkkua vaan jotain oikein herkullista lihaa. Mielummin niin :)

No tänään aamulla pysyimme edelleen samassa päätöksessä, ei mitää turhaa osteta. Ja lähdimme miltein het aamu palan jälkeen sitten lenkille, vaunujen kera. Kävimme toss pari km päässä sijaitsevassa näkötornin juurella. Sinne joutuu menemään 360m pitkää JYRKKÄÄ mäkeä! voitte vain uskoa että otti koville. Pysähdyin miltein koko ajan. Työnsin vanhinta lastamme, tyttöä joka painaa sen 14kg+vaunut. Meinas yhdessävälissä mennä jo järki kun matkaa ei meinannut millään päättyä. Hiki vuoti ja hermot meinas menna. Lohduttavaa oli se että tytär sano pariin otteeseen mulle että -äiti istuu, istu äiti :D tuumasin vaan että eipä tähän voi istua, mäki oli sen verran jyrkkä et kyll ois tulla hiekkanen perslasku alas jos oisin istahtanu :D miehellä oli sekunttikello päällä ja mäen alhaalta ylös meni semmoset 14min!!!!! siis vartti!! noin lyhyt matka ja vartti!  suon sen itselleni kuitenkin.. olen sen verran rapakunnossa että on jo ihme että pääsin edes sinne asti. Sieltä sitten kävelimme mäen alas, liukastellen kun vaunujen paino veti vain alaspäin ja menimme takasinpäin.. sen pari km kotimme ohi ja siit viel n.1,5km kaupoille ja sielt sit vihdoin kotiin.

Kaupasta ei tullutkaan lihaa mukaan.. ei siel ollut yhtää sellasta herkullisen näköistä. Tainnu mennä parhaimmat päältä jotenka, keksimme vielä paremman ruoan.

Nugetteja,porkkana-,kurkku-, paprika-,sipuli-,tomaatti tikkuja. Dippeinä oli rainbowin amerikan dippi ja sitten omatekoinen ketsuppi,sinappi mauste dippi. NJAM! oli herkullista ja varmasti terveellisempää kuin ne herkut joita alunperin suunnittelimme. Ihmetyttää vain et mtien me vasta nyt söimme niitä.. ekaa kertaa yhdessäoloaikanamme ja olemme olleet yhdessä sen 6 ja puol vuotta. Kotona/nuorempana söimme tosi usein tollasia. Täytyy kyll oottaa tavas nuo vihannes tikut :)

Nyt sit hetki lepoa ja jos illall taas vähän punttia vääntelis ja kääntelis.

Eilen jumppasin iltasella 35min. ensin poljin 15min ja siin samall oli käsissä 1,5kg painot ja niitä nostelin ja heiluttelin. sitten nostelin sitä 20kg:n isoa painoa ja tein kyykkyjä sen kanssa. ja sitten jopa yritin tehdä vatsalihasliikkeitä niin että jalat pidin nojatuolin alla ja otin hieman tukea mutta vaan 11 nostoa sain tehtyä. sit ei enää yksinkertaisesti vaan pystynyt. mutta hyvä se tuokin on :)

Nyt katsomaan alas mitä siellä tapahtuu...

Moikka :) 

terkuin Miiuska