Tänää aamupaino oli TAAS 124,4kg. Tuntunee ettei änähdä mihkää tää paino- seilaa tota tiettyä koko ajan eessun taassun.

No joo- no aamupuntarin motivoivana lähdin tänään miehen ja lasten kans vaunu lenkille. menimme taas sen saman vanhan n.9km lenkin. Mutta tällä kertaa hölkkäsime aika pitkiä pätkiä- USKOMATONTA! mä siis oikeesti jaksoin hölkätä!! ainoastaan vasta paluu matkalla alko olla sääret suht kipeet mut sit viel himppu enne kotia sain taas pienen pätkän hölkättyä! sai oikein olla tyytyväinen siittä että oli niin hiessä ;)

Siin sit ku käveltii ni sillo juteltii miehen kans et osa syy voi olla et paino ei sano a:ta eikö O:ta ni voi olla et meen niin myöhää nukkuu ja juon iltasin limsaa- siispä tänään ei limsaa ja unillekkin YRITÄN päästä ajoissa ;) se jos mikä on haaste. Täss ny paraaikaa syön ehrmannin rastavonta/maustamatonta rahkaa -ruisleseillä. Tää on meidän joka iltainen iltapala ollu jo iäisyyde :) tai sis pelkkä rahka- noi leseet otettii iha just viikko/kaks sit käyttöön- maistuu rahkaki paremmalle vaik ne leseet vähä takertuukin kurkkuu.

mut semmosta tältä päivää-

Aiemmassa postauksessa oli muutamia kommentin kirjoittajia-

Oli puhe laihdutusleikkauksestakin- silleen et tiedän mitä laihdutusleikkaus on, ja saan seurata sen läpi käynyttä vierestä. Äitiäni :) 

Mulle tarjottiin myös puol v sitte mahdollisuutta päästä jonottamaan mutta haluan yrittää kuitenkin näin ensin- olenhan kuitenkin vielä aikasta nuori!

Riina kysy lääkityksestä kilpirauhasten vajaatoimintaan :) - Joo on, ollut loka-marraskuusta asti. Aluks oli kk:n verra puolikas ja nyt on ollut kokonainen, tosin mun pitäis saada itteni sinne verikokeisiinki mut pelkään sen verra sitä neulaa et mua ei sinne iha hevillä saada...... pitäis kyll :)

Mut nyt vois kyll mennä hetkeks kattoo ku mies pelaa ja jos sit menis nukkumaa :)... saa nähdä :)

NAT NAT KAIKKI! 

terkuin Miiuska