Eilen illalla söin viimeisen pussin, mocca pirtelön. Nyt se sitten loppu... Jään kyllä kaipaamaan!
Oli outoa kun ei saanut aloittaa tuota aamua enää tolla mocca pirtelöllä kun niin olen tehnyt viimeiset 3viikkoa. Muistatteko kun haaveilin kahvista maidolla ja ruisleivästä? Nyt kun oli mahdollisuus niin en kuitenkaan ottanut vaan ihan maidottoman kahvin, kevyellä maustamattomalla rahkalla jota en ees meinannu jaksaa syödä. Nyt vähän jänskättää ruoka, kuinka paljon sitä ottaakaan lautaselle ja kuinka paljon todellisuudessa jaksaa edes syödä.. hih!

Kieltämättä nyt on orpo olla ilman noita, vois luulla että olis iloinen että tää loppu mut en oo.. ois niin mielellään voinu jatkaa pitempäänkin. Alussa, ekat päivät oli kyll rääkkiä ja kiros et ei ei ei ei.. mut nyt, voi että

Tää dieetti opetti mulle paljon! Tätä olis hyvä suositella sellaselle jolla on huonot elämäntavat kuten itselläni! siis todella huonot...

-Opin juomaan! nyt on ainainen jano jos en ole muistanut juoda sitä paria desiä, parin tunnin välein.
-Opin ottamaan kasvikset elämääni mukaan. Syön päivittäin kasviksia ja syön vastaisuudessakin. Ovat ne sen verran herkullisia.
-Opin että ei ole pakko syödä paljon että maha olisi täynnä, vaan vähän ja tarpeeksi usein!
-herkut ei ole pakollisia, pärjään ilman niitäkin! en kuole siihen!
-Opin olemaan laittamatta omaan suuhuni ruokaa kun syötän lapsia!
- Opin että jos teke mieli napostella niin on keksitty esim. kirsikkatomaatit Niitä oli hyvä automatkoilla ostaa kun sai niitä syödä. Huomattavasti terveellisempiä kuin mäkin hampparit taikka karkit.
- Opin säännölliselle ruokailulle
- maidottomalle kahville, ja maidoton kahvi oli PAHAA alussa, nyt se on oikeastaan aika hyvää
yms yms.

Olen hirmu kiitollinen että sain olla mukana! KIITOS NUTRILETT:IN VÄKI! Tästä sain hyvän startin.

TSEMPPIÄ!

Ja paljonko paino putosi? Paino putosi yhteensä mukavat 4,7kg - Kiitos!