Tänään olenkin ollut ahkerana :D Lasten mentyä päiväunille otin leimasin tarvikkeeni ja hipsin alakertaan ruokapöydän ääreen leimaamaan kuvia varastoon. Mies siinä samalla sitten treenasi painojen kanssa ja seurasin sitä siin sivusilmällä. Kysyin hält painojen paino määriä ja et raaskiskoha itte kokeilla...

Mies kun oli saanut treeninsä valmiiksi ja meni ulos korjaamaan rattaita jotka meni par päivää sit lenkillä rikki niin tää mamma päätti kokeilla niit puntteja..

Hällä on iso pitkä tanko joka painaa 15-20kg. Tarkkaa tietoo ei oo. Ja sillä sit tein erinlaisia hauis liikkeitä ja 4*10 kyykky nostoja. Voimille otti mut saipas allit ja läskit vähän kyytiä :)) sit myöhemmin kävimme taasen vajaan 10 000 askeleen lenkillä/n.2h. Kätsyjä noi askelmittarit :)

Tänään söimme ruoaksi tonnikala,makaroni,hern.mais.paprika sekoitusta :) Ja oli namia! nyt iltapalaks puolikas x-tran rahka ja pie leipänen :)

Miltäs kuulostaa? Voisikohan tää jo kuulostaa ihan oikealta suunnalta?

Kiitos teille ihanat kun jaksatte tsempata! :) piristää kummasti ja motivoi enempi. Pyrin käymään teidänkin sivuilla mutta aina ei aika riitä... En siis ole kuitenkaan unohtanut teitä :)

Nyt lapsoset unille...

Palataan taas!

terkuin Miiuska