PÄIVÄ 1:

Söin lounaaksi kermaisen tomaattisen nutrilett keiton, hyvää oli :) Jokseenkin loppua kohden alkoi kurkkua kaihertamaan. Liekkö se sitten kun kuitenin jauhokeitto oli. 4dl vettä join (kuten aamulla) ja yhden porkkanan popsin. Kyllä jaksaa :)

Sikäli hassua että mulla ei oo ollu aikoihin hikkaa ja nyt tänään jo kahteen otteeseen täytynyt hikka rauhoittaa ja join tossa lounaan lisäksi uudelleen toiset 4dl, toinen 2dl sen vuoksi lähinnä kun hammas on oireillu täss jonkun päivää niin täyty ibumax ottaa. Eikai toi kipulääke voi mitenkään vaikuttaa? Toi hammaskipu kun ei lähde h-lääkärissä kun kyseessä on luultavemmin afta joka on ihan ikenessä,hampaan kyljessä. Mut luulis senkin jo kohta helpottavan.

Tämän hetkisestä olo tilasta sen verran että olen kyll huomattavasti väsyneempi kuin muutoin, eikä ihme. Hyvä fiilis kuitenkin :)

 

Pyrin nyt usein käymään täällä ja kertomassa fiiliksiä että pystyn sit paremmin tekemään loppu yhteenvedon :) Ja ihan mukava muutenkin käydä teille muille kertomassa millaista tämä on.

mut nyt alakertaan hetkeksi kattelemaan tv:tä kun lapset on päikyillä vielä :)

TSEMPPIÄ JA VOIMIA TEILLE MUILLE!

-Miiuska