HUH!! sanon minä! on aikamoinen rupeama toi 12kilsaa- :) nyt saa taas olla tyytyväinen itseensä- vaikka paikat nyt vähän kipeät onkin :) Mut niinhän se pitää olla. tietääpähän tehneensä jotain.

Monet teistäkin nähtävästi on jo käynyt reippailemassa! hyvä me! :))

Mies puhui että huomiselle ois luvannu pakkasta? onkohan näin?... toisaalta, saispahan nyt vihdoin sit siivottuakin kunnolla kun ollaan oltu nyt vajaa viikko koko ajan menossa- lähinnä lenkkeilemässä. Siivoamisesta puheen ollen- HYI OLKOON! joku välkky on vienyt hissillä roskiansa ulos ja hissi on nyt täynnä pieniä banaani kärpäsiä- tai mitä lie ovatkaan.(ja me asutaan kuudennessa kerroksessa) Mies soitti päivällä huoltofirmaan et hississä ei ilkee kulkee kun niitä on siellä ja ett saattavat pahimmassa tapauksessa tulla meille tai jollekkin muille sisälle kotiin riesaksi- lupasivat hoitaa... oltii useampi tunti lenkillä ja sielläpä nuo edelleen oli kun äsken tultiin! tää on niin tätä! No, tähän on totuttava. Toista se oli omakotitalossa asuminen :) mut en kyll muuttas täältä kirveelläkään mihinkää- ainakaa vähään aikaa ;D

No joo :) Jospa sitä menis hetkeks sohvalle loikoilee- onhan se nyt ansaittukkin tälle päivää, eiköstä vaa tytöt ja miksei pojatkin ? :)

Mukavaa illan jatkoa! 

Huomiseen!

terkuin Miiuska