Vähä meinaa mennä järki. Ei oikee mikään tahtonu enää loppu illasta onnistua. Ilta alkoi makaroonilaatikon teolla.. ensin mies viilsi sormeensa sipulia leikatessa, sitten minä sekoitin lihaliemen makaroonien sekaan ja jotenki ihmeessä sain lusikalla tönästyä osan lattialle, sitten kun ruoka oli ollu uunissa sen tunnin, oli tottakai vuoka ollut niin täysi että oli nesteitä yms valunut uunin pohjalle ja en huomannut sitä ja lisäsin vain uuniin lämpöä että teen mansikka pannarin.. seuraavat puoli tuntia sitten meillä piettiin ikkunoita ja ulkoovea auki että savu häviäisi. Onneksi oli nyt vain asteen verran pakkasta! Sitten kun tämä pannarin tekele oli ollut uunissa ja otimme pois, KUISOLLAKKAA?! Pannari oli "raaka" koska olimme laittaneet mansikat jäisinä sinne ja se teki pannarin ihan vetiseksi.. juu olihan se ihan syötävää mut mössöä! meinas jo yhdes vaihees iltaa tulla olo et kaupaan, äkkiä.. mässyä! Heti! 

Onneks ei... ja onneks lapset olivat tänään suht koht väsyneitä eivätkä jaksaneet riehua sitä perinteistä ilta kuusi - ilta kasin riehumista. Kävimme päivällä kävellen kylällä. Oli pakko yksinkertaisesti jo päästä ulos, ja kävelemään jottei nyt ihan hullluksi tule kun tän pakkas ajan ollaan melkein oltu vain kotona, Mitä nyt postilaatikolta haettu posti ja mies käyny autolla kaupassa (itelläni ei ole ajokorttia).

Toi pannarin syöminen kyll harmittaa, mut ei voi mitää, syöty mikä syöty mut onneks "vähän". oltais kai miehen kans syöty kaikki jos se olis pysyny paremmin kasassa. Laitoin tosin sen viel jääkaappii et saa nähdä täytyykö viel tänää päästä "maistelemaan" vai säilyykö huomisee.

On se vain niin jännä miten sitä aina tekee tai ostaa jotain mikä lihottaa.. huomaamattaan. En tullut tänää ollenkaa aatelleeks et paljonko tollanen pannari lihottaa. Vasta kuin jälkikäteen mut silti voisin viel mennä syömää.. eikö oo kumma?

Olen muuten todella kiitollinen teille kaikille jotka olette nyt täällä käyneet ja kertoneet omista kokemuksistanne ja antaneet neuvoja ja niksejä. Käykää toki jatkossa ja käyn myös teitä seuraamassa ainakun vain kerkiin!

mutta nyt mie meen hetkeks toho värkäilemään kortteja ja sitten nukkumaan..

Kauniit unet teille! ja palataanhan taas!

terkuin Miiuska

p.s jos ne kuvat sais huomen otettua ja tänää aamulla aamupalan jälkee puntari näyttä epäreilusti 124,5kg :'/