PÄIVÄ 3

Heippati hei... Nukkumassahan sitä pitäis jo mun olla mutta katoin noi euroviisot ekaks. Ei voittanu suomi ei.. On vähä sellanen fiilis et muill maill on nyt ollu jotain nokan koputtamista suomelle kun ei auttanut portugalia. hassua kun suomi on ollut ennakkosuosikkien joukossa yms yms. niin niin vähän pisteit kuitennii sai. hmh hmh.. No mutta onneks ei ruotsi voittanu vaik aluks silt näytti :D Suomi vie toivon mukaa huomenna sit voiton.

Hmm, nonnii.. ja mitä tulee nyt tähän dieettiin ni tää päivä oli aivan mahtava! Aamulla kun heräsin ei ollut heti nälkä, siis uskomatonta! Join het sen pirtelön ja sitten mustan kahvin ja hitu myöhemmin söin tomaatin ja sit 4dl vettä. Sitten päätimme lähteä kävellen tohon kylälle kaupalle ja sieltä takasin, kävellen. (vaunujen kera) Kun tulimme kotiin niin lapset nukku päikyt vaunuissa ja me haravoitiin miehen kanssa piha, joka on iso sellainen :D Ja mä pinosin vielä puutkin jotka olimme talvella hommaneet ja puuntuoja oli vaan pikaisesti nakannut ne joten ne oli hujan hajan levällään. Nyt ne on "nätisti" pinossa.. hihi.. vähän se huoju vaik seinää vasten sen kokosin mut kyll kai se pysyy pystyssä, toivonmukaan. "muutamaan" hämppikseenkin törmäsin siin pinotessa, yhhiyh..

Lenkiltä tullessa, ennen tuota piha urakkaa kävin kuitenkin nappaamassa pirtelön ja sitten ton urakan jälkeen söin ruoaksi kasvissoppaa joka oli kans ihan ok. sitä maistoin nyt ekan kerran. Illalla sitten söin tomaattikeiton ja porkkanaa pariin otteesee ja sitten suklaa pirtelö kruunasi iltapalan.

Kaupasta ostin jotakin aivan mahtavaa, joka helpottaa tätä olemista huomattavasti, nimittäin kivennäisvettä! Rainbowin karpaloa! Edullista ja hyvää! Mun kun on pakko juoda se 1,5-2l päivässä niin tuo helpottaa jo kummasti kun se vesi ei oikee vieläkää oo mun juttu. Liekkö mulla sit niin pahamaku suussa tai jotain mut ei se oo hyvää.. joi missä joi. No lähdevesi on hyvää mut sitä pitäis aika kaukaa lähtee hakemaan..Toi kyll auttaa ihan hyvin ja tossa ei oo YHTÄÄN kaloria! Niit kalorittomia juomia kun saa juoda.

Mitä tulee tohon liikkumiseen niin oli huomattavsti helpompaa kuin eilen! Jaksoin vaikka taas tuli tosi tosi kova nälkä ton urakoinnin jälkeen, eikä kyll ihme kun kaks pirtelöä ja tomaatin vain olin sitä ennen syönyt/juonut.

Mut eiköhän se olis nyt aika mennä nukkumaan. Huomenna olis taas päivä uus :)

Öitä vielä kukkujille! :)

terkuin Miiuska