Ei oo yhtää menny niinkuin olis pitänyt. Voisin sanoa että yritystä on ollut mutta huijjaan vain itseäni. En edes ilkeä sanoa kuinka paljon puntari näyttää .. enemmän kuin koskaan! Jos itselleen voisi antaa kovan selkäsaunan/tuperapinat ni uskokaa pois, antaisin heti! käskisin itteni seisomaan nurkkaan ja käskisin hieman miettiä! Hävettää.. En ole tääl käynty edes sen vuoksi koska olen vain humputellut ja ollut tulematta kertomaan sitä teille, ollut kertomatta sitä itselleni.. Kuntoilin kyllä kunnolla ja ahkeraan silloin mutt yhden kerran retkahdin siihen mässyyn ja siinä se sit oli! Tikki jota ei olisi pitänyt ottaa vastaan! Päivittäin olen kuitenkin riehkannut lasten kanssa ja yrittänyt tuossa pihalla olla mutta ei se kuntoilun tasolle ole yltänyt ja sen näkee puntarissakin. Hävettää... kuinka ihminen saattaa tehdä tämmöistä itselleen?!

Luulenpa että äidiltä tulee nyt noottia kun on tyttö hakoteillä TAAS! Mutta tuumasin jo eilen että nyt riittää ja tänänä tuumasi miehenikin että nyt loppu herrajumala! Ja se tarkoittaa sitä että kun mieheni motivaatio on ova ni se myös pysyy. aiemmin hän ei ollut niin täysillä mukana. Ja hän saakoot viedä nyt minut mukanaan! Nyt ei enää auta selittelyt mutta kun,jos nyt, ei se haittaa, vähä vaan....

Uskokaa pois mut olen todella nolona! Nolottaa että olen "salanut" sen teiltä kuten myös itseltäni.

Mutta itseäni voin vain syyttää!!

Eniten mua ärsyttää se että mun päässä on kaksi ääntä, selkeesti kaksi ääntä..

Toinen sanoo että älä ota,älä ota, älä ota, älä ota,älä ota..

kun taas toinen sanoo, ei se haittaa, ota vaa, ei "pari haittaa", ota nyt vaa, ota,ota, ota,ota...

Kun taas kuuluu kolmas ääni taustalla mitä ihmettä sä tinkaat ittes kanssa! ÄLÄ OTA, ja silti otan?!

Onko muilla tuota? ja jos on, miten ihmeessä saatte ton ittenne kanssa vääntämisen pois?!


Tänään on tullut syötyä muutamasta suklaamunasta suklaata, mutta aamupalalla en syönyt kuin puolitoista ruisleipää raejuuston kera ja ruoalla äsken kalaa ja wokkivihanneksia. Ja nyt kohta lähdetään lenkille.. jospa se tästä?

Hyvää pääsiästä kaikille!

terkuin Miiuska