Moikka!

Tässä olis vihdoin nämä kuvat, tosin itse ottamina kun en millään tahtonu saada aikaiseksi pyytää miestäni ottamaan kuvia, mut käy nämäkin ihan hyvin. Ajattelin että otan joka kk kuvan, jotta toivottavan edistyksen näkee ja samoilal vaatteilla. Tosin luulenpa että jossain vaiheessa on vaatteet vaihdettava pienempii ;D

Tuo "eturessu" on surkuteltavan iso, ja se on synnytysten jäljiltä. Aiemmin minulla ei alavatsa roikkunut lähestulkoon ollenkaan vaikka kilot oli aikalailla samat. Mitkään ennen raskautta käytetyt housut ei enää mene jalkaan ton alavatsan vuoksi.



Ja kilot tänään aamulla oli 123,9 ;) Mutta tuota ei lasketa vaan se sunnuntain paino joten en merkkaa tuonne sitä..

Ja kuvat siis siksi että minun on helpompi nähdä tätä kautta tulos, ja voin myös teille muille näyttää :)

Tänään kävimme pitkällä lenkillä vaunujen kera. Oli aivan ihana ilma ja jotenkin oli helpompi kävellä kuin enne, liekkö pyöräilyllä ollut apua ;) Tänään aattelin viel täss illan aikana polkasta jonkun verran. en välttis tuota 45min mut kattoo nyt :) Hirveet himot ois saada sitä karkkia... mut... mut... EI.... Eikö osaakkin telkun mainokset olla ärsyttäviä?!

SARI: Kyll mulla on itelläni kuntopyörä :) Siit puheenollen. Jaksais sitä varmaan polkee enempiki jos toi hiiskatin takamus ei aina puutuis puoles välis :D Jalat antais kyll myöten (Ihme kyll)

Ja muille suuri kiitos tsemppauksesta! Ihanaa lukea teidän viestejä ja saada lisä motivaatiota kun löytyy mukavia kannustajia! Yritän myös parhaani mukaan teidän muiden blogeissa vierailla :) 

 TSEMPPIÄ KAIKILLE!

Terkuin Miiuska