PÄIVÄ 1


Nyt on sit päivällinenkin syöty, kanakeittoa, porkkana ja vettä. Aiemmin söin myös pätkän kurkkua kun alkoi hiukoa. Kanakeitto oli hyvää, mutta jostain syystä mieleeni heti maistettu tuli ne riisileivät, mill nimell ne nyt onkaan.. ne sellaiset mitä laihduttajat ilm usein syö, vähäkalorisia. myydään ihan lähes joka kaupassa. Mut hyvää oli :) 

Olotila: on kyll huomattavsti vähemmän energiaa kuin normisti, eikä ihme. Päätä vähän juimii mut ei viel ainakaan pahasti. Sellainen lievä. Näläntunnetta on hitusen mutta onneks olen nyt muutenkin syönyt aika vähän.

Kysyin tältä "vastaavalta" joka tätä testiä ilm vetää että miten saako esim. pepsi maxia juoda niin lupa tuli. aattelin että se on sit sellainen hyvä apu jos tahtoo mennä järki veden kanssa. Vesi kun ei yleensä ole kuulunut oikein ruokavaliooni..nyt olen peräti juonut 14dl. Ja viel illall sit loput ni oon juonu sen pari litraa mitä vaaditaan. Hikotteluakaan ei nyt ole onneks enää ollut :) Hassua.. mut katotaa tuleeko noiden pirtelöiden jälkeen sitten mitä nyt illalla vielä otan et saan sen 5pussia tälle päivälle syötyä :) vai tuliko se hikottelu sit muutenvaan..

Mut nyt taas jatkamaan arkea :)

terkuin Miiuska